Karen (49):

Kleding waar ik voorheen snel voorbij liep, die draag ik nu.

Karen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Karen

Mijn man was gestart met zijn Personal Body Plan en behaalde goede resultaten. Eigenlijk vond ik dat ik zelf ook wel weer eens iets mocht gaan doen aan mijn fysiek. Na ieder dieet al te hebben geprobeerd, ben ik ook maar gestart met Personal Body Plan.

Het begin vond ik best wel eng. Ik moest weer naar de sportschool en foto’s van mezelf maken, hoe confronterend. Bij het volgende meetmoment zag ik echter al resultaat, wat me erg stimuleerde.

Inmiddels ben ik al 38 weken bezig en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Kleding waar ik voorheen snel voorbij liep, die draag ik nu. De coaching van mijn Personal Body Coach Ikaika heeft me hierin geholpen en vind ik fijn; niet opdringerig, maar wel altijd aanwezig.

Ondanks dat je op een andere manier leert eten, blijft er altijd ruimte voor iets ‘lekkers’. Je leer keuze maken. Wat eet ik? Wanneer eet ik? Wat moet ik ervoor laten staan? Vind ik het waard om dit te eten? Ook vind ik de recepten in de app heel fijn. Als ik niet weet wat ik wil eten, kies ik daar een lekker recept uit.

— Karen

Het plan van Karen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Karen

Ikaika Husslage (31)

4.9 / 5

2033 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.