Klarina (33):

De trainingen en het invoeren van mijn eten gaven me de structuur die ik zocht!

Klarina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Klarina

Eigenlijk was ik al een aantal jaren goed bezig met sporten en op m’n eten letten. Daardoor was ik in een paar jaar tijd al flink afgevallen. Maar toen overleed mijn beste vriendin met wie ik ook mijn passie voor sporten deelde! Zij met CrossFit en ik met krachttraining en hardlopen.

Na haar overlijden kon ik mijzelf er niet meer toe zetten het sporten op te pakken. Ik heb wel een paar pogingen gedaan, maar dat ging even goed en dan stopte ik er weer mee.

Maar na het zien van mijn vakantiefoto’s uit Spanje vorig jaar, was ik er klaar mee! Ik had een stok achter de deur nodig en meldde mezelf aan voor Personal Body Plan. Ik koos voor het thuis trainen, omdat ik dat toch het fijnste vind.

De trainingen en het invoeren van mijn eten gaven me de structuur die ik in die tijd zo hard nodig had. Door de lessen en de aanbevolen producten ben ik in het afgelopen jaar weer steeds meer “normale” dingen gaan eten.

Mijn Personal Body Coach Chrissy is de liefste die je kunt hebben! Ik ben enorm kritisch op mijzelf, altijd al geweest, en vergeleek mijn resultaten steeds met de meting ervoor. In plaats van dat ik het vergeleek met het begin.

Ik heb heel lang niet kunnen zien, en geloofd, dat ik goed bezig was. Maar Chrissy is altijd enorm motiverend geweest waardoor ik het stukje bij beetje wel ging zien. Qua gewicht ben ik niet zoveel kwijt, bijna elf kilo, maar qua centimeters wel. Dat geeft ook maar weer aan hoe onbelangrijk die cijfers op de weegschaal zijn!

Wat ik vooral belangrijk vind is dat ik weer beter in mijn vel zit! Om dat vast te houden heb ik mijn plan nog voor een jaar verlengd!

— Klarina

Het plan van Klarina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Klarina

Chrissy Zijmers (33)

4.67 / 5

1809 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.