Kirsten (39):

Ik behaal resultaat zonder mijn Bourgondische levensstijl in te leveren

Kirsten wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kirsten

Al jaren was ik lekker bezig met sporten en lette ik wel redelijk op mijn voeding. Met periodes hield ik mijn eten bij in een app. Maar afgelopen winter lukte het me echt niet om een paar kilo kwijt te raken, wat ik ook probeerde.

Daarnaast volgde ik niet echt een trainingsschema, maar deed gewoon de oefeningen waar ik die dag zin in had, of volgde een training op YouTube. De progressie bleef daar ook uit.

Ik volgde Personal Body Plan al jaren en zag goede resultaten, dus dacht: nu ga ik dat ook doen! Ik zag door de handige app en goede tips van mijn Personal Body Coach Judith Fonteijne vrij snel wat ik op het gebied van voeding anders kon doen.

En dat zonder mijn Bourgondische levensstijl in hoeven leveren! Daarnaast zijn de trainingsschema’s een fijne houvast en behaalde ik daarmee ook fijne resultaten!

Judith is écht een topper! Ze is super enthousiast, geeft goede tips en fijne opbouwende feedback. Zij denkt heel goed mee in het motto van Personal Body Plan: doe wat werkt voor jou!

Ik heb door haar nu echt goed ingezien wat ik moest doen om dit resultaat te behalen en kan doen om dit te behouden. Topcoach!

— Kirsten

Het plan van Kirsten

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kirsten

Judith Fonteijne (35)

4.63 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.