Kirsten (39):

Ik heb geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren en dat rust minstens zo belangrijk is

Kirsten wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kirsten

Toen ik begon met Personal Body Plan had ik twee doelen: een sterker lichaam en een beetje vet wegwerken kon ook geen kwaad. In het begin moest ik even inkomen wat betreft de trainingen. Ik vond naar de gym gaan niet echt leuk, maar naarmate de tijd vorderde begon ik het steeds leuker te vinden.

Nu word ik er echt blij van! Lekker even tijd voor mezelf en met lekkere muziek op knallen. Wat ik superfijn vind aan de app is dat je goed kunt bijhouden hoeveel gewicht je de laatste keer hebt gebruikt en hoeveel herhalingen je hebt gedaan. Hiermee heb ik een goed overzicht en blijf ik mezelf pushen om steeds een beetje meer te doen.

Ik heb geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren en dat rust minstens zo belangrijk is. Verder heb ik veel geleerd over voeding. Dit helpt mij om gedurende de dag de juiste keuzes te maken (ook als ik geen weegschaal bij de hand heb, of producten exact kan invoeren). Er is geen excuus!!! Stel je doel en de juiste prioriteiten.

Personal Body Plan is makkelijk te doen. Ook met een man die Personal Body Plan volgt, twee kinderen (6 en 8 jaar) die veel sporten en een pittige baan voor drie dagen in de week.

Er is (nog ;-)) geen sixpack maar ik ben blij met het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald. Ik voel me fit en prima in bikini. Met de juiste balans heb ik ook minder last van mijn rug en ik herstel sneller!

— Kirsten

Het plan van Kirsten

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.