Kim:

Ik was er helemaal klaar mee

Kim wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kim

Sinds ik twee kinderen heb gekregen en twee keer 30+ kilo ben aangekomen, lucky me, lukte het mij niet meer om mijn eetbuien onder controle te krijgen. At ik één koekje was het hek van de dam en at ik alles wat ik maar kon vinden. Zelfs de kinderkoekjes waren niet veilig meer. Het gevolg? Ongelukkig in mijn lijf.

Mensen in mijn omgeving zeiden al dat ik van ver gekomen was en al trots moest zijn maar dat kon ik niet zo zien. Ik was er helemaal klaar mee! Ik wilde één belangrijk ding bereiken met Personal Body Plan, mijn eetbuien onder controle krijgen. En dat lukt goed!

Al 8 weken bezig en de tijd vliegt voorbij! 5 kilo kwijt en al een hoop centimeters. Ook kan ik het gewicht meer loslaten en kijk echt naar de centimeters. Ik kan gewoon alles eten en maak bewuste keuzes. En als ik nu kies voor een koekje dan blijven de lekkernijen van de kids safe. Niet alleen ik maar, ook mijn kinderen zijn de lieve Personal Body Coach Kerstin dankbaar 👐

 

— Kim

Het plan van Kim

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.