Kim (30):

Starten met Personal Body Plan is de beste keus ooit geweest

Kim wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kim

Na de bevalling was ik super ontevreden met hoe ik eruitzag. Ik was altijd redelijk sportief en bezig met gezond eten, maar het lukte me niet om mijn oude figuur terug te krijgen. Toen was ik er klaar mee en schreef ik mij voor Personal Body Plan in.

Toen ik begon dacht ik dat de downs mij niet zouden overkomen. Ik wilde dit zo graag en heb een ijzeren discipline. Maar natuurlijk kwam de dip vanzelf. Toen ik redelijk tevreden was met het resultaat liet ik de teugels weer een beetje vieren.

Gelukkig heb ik Bram Brouwer (@brammmb) als Personal Body Coach. Hij houdt me scherp en motiveert me wanneer ik dat zelf even niet kan. Haalt het beste uit mij en zorgt dat het doel in zicht blijft. Starten met Personal Body Plan is de beste keus ooit geweest.

— Kim

Het plan van Kim

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.