Kim (30):

Ik ben weer fit, energiek en durf voor mezelf te kiezen

Kim wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kim

Ik volg Personal Body Plan al een flinke tijd. Ik zag elke keer de mooiste resultaten voorbijkomen, maar de stap was telkens te groot. Altijd was ik veel met sport en voeding bezig, maar na de bevalling van mijn zoontje kreeg ik nooit meer mijn oude lichaam terug.

Ik was ongelukkig met hoe ik eruitzag en vooral hoe ik me voelde. Daarom schreef ik mij in december in. En ik moet zeggen dat ik er geen seconde spijt van heb gehad.

Niet alleen lichamelijk is er al super veel anders, maar mentaal nog meer. Ik ben weer fit, energiek en durf voor mezelf te kiezen. Met een fantastische Personal Body Coach die achter me staat.

Bram is er vanaf de eerste dag geweest om me advies te geven. Hij geeft me een schop onder mijn kont waar nodig en remt me vooral af als ik teveel wil.

— Kim

Het plan van Kim

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.