Kim:

Ik heb tot een dag voor mijn bevalling door kunnen sporten.

Kim wilde voorbereiden op haar bevalling en fit blijven en volgde daarom Pregnancy

Het verhaal van Kim

Door hormoonbehandelingen om zwanger te raken was ik flink aangekomen. Toen ik uiteindelijk zwanger raakte heb ik besloten om het Personal pregnancy Plan te volgen en daarna door te gaan met Personal Mommy Plan.

Ik wilde tijdens mijn zwangerschap goed op mijn voeding letten en blijven sporten. En na de bevalling het sporten weer rustig opbouwen, want de zwangerschapskilo’s moesten er natuurlijk van af. Dit plan past daar goed bij!

De trainingsschema’s zijn aangepast op de zwangerschap en herstel na de bevalling. Ik heb tot een dag voor mijn bevalling door kunnen sporten. Daarnaast is het heel fijn dat mijn coach een oogje in het zeil houd en tips geeft wat betreft voeding. Ook word er veel rekening gehouden met mijn borstvoeding. Dankjewel daarvoor, Ellen!

Ik moet nog wennen aan mijn lichaam na de zwangerschap. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar langzaam ga ik de goede kant op en voel ik me steeds wat beter over mijn lichaam.

— Kim

Het plan van Kim

Pregnancy

Ben jij zwanger, maar weet jij niet hoe je op een verantwoorde wijze fit kunt blijven? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.