Kim:

Ik kijk nu in de spiegel met een grote glimlach.

Kim wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kim

Ik ben altijd sportief geweest, maar een strak en slank lichaam heb ik nooit gehad. Daar kwam bij dat ik een vrij pittig jaar achter de rug heb na de bevalling van mijn zoontje.

Bij een vriendin zag ik wat je met Personal Body Plan kon bereiken. Ik heb Personal Body Plan nog een tijdje op Instagram gevolgd en meldde me uiteindelijk toch aan.

Een half jaar later ben ik apetrots op mezelf. Er is een knop omgegaan. Tuurlijk was het echt niet altijd even makkelijk, maar met de juiste mindset, doorzettingsvermogen en steun van mijn gezin kijk ik nu in de spiegel met een grote glimlach!

Ik wil ook mijn Premium Coach Chantal graag ook opnoemen. Haar manier van coachen werkte perfect voor mij. Door haar positieve manier van coachen en altijd oplossingsgericht meedenken groeide mijn zelfvertrouwen en zag ik dus ook duidelijk resultaat.

Ik heb mijn plan verlengd met nog anderhalf jaar, ik heb er zin in!

— Kim

Het plan van Kim

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.