Tim:

Ik kies voor mijn eigen geluk

Tim wilde gespierder worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tim

Links onzeker, rechts zeker. Links niet mijzelf durven zijn of uiten, rechts 100% mijzelf durven zijn. Links constant bezig met wat anderen van mij vonden of dachten, rechts bezig met mijn dromen najagen en mijn passie uitoefenen. Links ongelukkig met mijzelf, rechts gelukkig met mijzelf.

Tussen beide foto’s zo’n 5 jaar verschil met daartussen een periode van 4.5 jaar consistent trainen, afwisselende periodes van vetverlies en spieropbouw, zorgen voor progressieve overload in mijn trainingen en dagelijks bewuste voedingskeuzes maken. Ja, het is een lange reis geweest, met vallen en opstaan, maar heeft mij uiteindelijk ontzettend veel moois gebracht.

Dat ik nu eindelijk geloof in mijzelf, vertrouw op mijzelf, kies voor mijn eigen geluk en gaandeweg hoop anderen te helpen en te inspireren zelf een zo’n goed, gezond, gelukkig en sterk mogelijk leven te leiden!

— Tim

Het plan van Tim

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.