Kevin (35):

Ik voel mij super goed

Kevin wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Kevin

Qua gewicht heb ik in mijn leven veel geschommeld. Ik was op een punt terecht gekomen dat ik echt ongelukkig was over hoe ik er zelf uit zag. De eerste stap maakte ik zelf door gezonder proberen te eten en veel te gaan bewegen.

Samen met een vriend ging ik wekelijks hardlopen en maakten we samen een deal dat ik voor het einde van het jaar 15 kilo in lichaamsgewicht zou verliezen. Ik rende drie keer week tussen de 5-10 kilometer en langzaam zag ik de kilo’s eraf vliegen.

Na drie maanden was ik 15 kilo lichter. Ik was nog niet tevreden, had nog steeds veel vet hangen aan mijn onderbuik en toen begon ik met Personal Body Plan. Het koste wel even wat tijd en moeite om m’n eetpatroon verder aan te passen, maar ondertussen weet ik niet beter en voel ik mij super goed.

Helaas heb ik tussendoor ook wel wat momenten gehad dat het minder goed ging. Ik ben zelfs even gestopt met Personal Body Plan, om te kijken of ik het zonder ook kon. Maar toen ging het helemaal mis en kwam ik weer 8 kilo aan.

Dus nu terug bij Personal Body Plan. Ik ben heel tevreden met mijn Personal Body Coach Jop. Hij is super positief en geeft mij de nodige zelfreflectie en vertrouwen.

— Kevin

Het plan van Kevin

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kevin

Jop Janssen (30)

4.71 / 5

1031 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.