Kelly (30):

Inmiddels ben ik 14 kilo afgevallen

Kelly wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kelly

Eigenlijk zat ik al een aantal jaar niet zo lekker in mijn vel. Ik probeerde af te vallen, maar met weinig succes. In plaats van dat ik afviel, kwam ik alleen maar beetje bij beetje aan. Een kennis zag mijn oproep op social media en tipte mij over Personal Body Plan.

Ik besloot me dus maar in te schrijven, niet geschoten is altijd mis, toch? Ik koos een Personal Body Coach en ging aan de slag met Marinke (@marinke_t). Dat ik ineens mijn voeding bij moest gaan houden was echt een enorme omschakeling en soms best nog wel een uitdaging.

In het begin was ik bang dat ik geen pasta’s meer mocht eten, want koolhydraten zijn toch slecht? Maar wat zat ik ernaast! Ik begon met het vervangen van naturel in volkoren en leerde wat de juiste portie groottes waren, zonder dat ik ging overeten.

Na een aantal weken begon ik ook het ritme van het sporten te pakken te krijgen. Ik koos 3 vaste dagen in de week waarop ik zou gaan sporten en dit werd uiteindelijk ook een gewoonte.

Inmiddels ben ik al zo’n 14 kilo afgevallen, terwijl ik nog steeds geniet van pasta’s en een patatje of pizza op z’n tijd. Na een half jaar coaching van Marinke, vond ik het tijd voor wat nieuwe inzichten.

Daarnaast wil ik op den duur over gaan op shaping en omdat Frederique (@inshapemetfreek) hier zelf ook ervaring mee heeft, heb ik haar gekozen als coach om de komende tijd mee aan de slag te gaan. Ik heb er erg veel zin in en kan niet wachten om te zien wat het komende jaar mij te wachten staat. Zomer 2021, ik kom eraan!

— Kelly

Het plan van Kelly

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.