Kelly (27):

Ik ben weer zeker van mijn lichaam!

Kelly wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kelly

Op februari 2018 wordt onze dochter geboren. Ik was weinig aangekomen tijdens de zwangerschap, dus ik was weer heel snel op mijn oude gewicht. Maar dan volgt er een lange tijd bevallingsverlof. Naast kolfen, voeden, huishouden en boodschappen was er weinig tijd over voor mijzelf. Ik was moeder, wow. 

Waar ik voorheen zo’n 2 á 3 keer in de week sportte (zelfs nog één week voor mijn bevalling) en met mijn collega’s nog één middag in de week kickbokste, gebeurde er nu op sportief gebied weinig meer. Ik dijde langzaam uit, maar ach ik was net bevallen dus dat komt vast wel weer goed. Althans dat dacht ik! Na een half jaar verlof ging ik weer aan het werk. Oef, dat viel tegen. Heeft iemand mijn energie gevonden? Ik was moe, futloos en wist dat er iets moest gebeuren. 

Al enige tijd volgde ik PBP op Instagram en Facebook. In januari 2019 heb ik de knoop doorgehakt om te starten met het Fat Burning Plan. En wat een uitkomst was dat! Ik had een stok achter de deur en een duidelijk trainingsschema. Ik werd bewust van mijn voeding en ik kreeg weer energie! Ik doe de trainingen @ home. Als mijn dochter ligt te slapen, sta ik mij in het zweet te werken op zolder. 

Ik ben weer zeker van mijn lichaam, ik herken mijzelf weer. Ik sta nu ’s avonds de was nog even weg te strijken in plaats van op de bank neer te ploffen. Ik ben trots op mijn lichaam en trots op wat ik tot nu heb bereikt. Natuurlijk zijn er weken dat 3 keer per week sporten niet lukt, wat voor mij echt killing was (mentaal). Maar door mijn fijne coach Jennifer heb ik leren accepteren dat je ook realistisch moet blijven naar jezelf. Ik moet niet te streng zijn voor mijzelf en dat blijf ik nog wel lastig vinden. Ik zit nu op onderhoud, waar ik Jennifer nu ook heel erg bij nodig heb. Want ik vind het nog steeds lastig om aan mijn dagelijkse calorieën te komen. Heel fijn om dan een coach te hebben die je volgt, tips/adviezen geeft en zegt waar het op staat. Daarnaast kan ik veel aan haar vragen en ik deel veel met haar. Het voelt voor mij alsof ik haar persoonlijk ken, maar dat is niet zo. Best bijzonder vind ik!

Dank daarvoor Jennifer!

— Kelly

Het plan van Kelly

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.