Kayleigh (24):

Ik ben 10 kilo afgevallen

Kayleigh wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kayleigh

Na veel diëten te hebben geprobeerd, waarvan niks werkte, kwam ik Personal Body Plan tegen. Aangezien niks eerder had gewerkt was ik sceptisch, maar de progressiefoto’s van anderen wekte toch mijn interesse.

Dit resulteerde erin dat ik heel lang Personal Body Plan op Instagram volgde, maar er verder niet zoveel mee deed. Totdat ze vorig jaar een actie hadden. Die actie trok mij over de streep om het toch te proberen.

Nu ben ik bijna aan jaar verder en ben ik zo blij met de keuze. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik te weinig at (eerder had ik het gevoel dat ik heel veel moest eten) of mezelf dingen moest ontzeggen.

Ik ben tien kilo afgevallen en nog meer centimeters kwijt. En dat terwijl ik zeker nog wel geniet van patatjes, chocolaatjes of pizza. Maar dan gewoon in mate.

Mijn Personal Body Coach Tessa heeft veel inspirerende dingen gestuurd naar mij. Erg leerzaam vond ik het altijd wat ze te melden had! Ook heb ik het idee dat ze écht trots en blij is wanneer ik weer progressie foto’s maak en weer ben afgevallen.

— Kayleigh

Het plan van Kayleigh

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kayleigh

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.