Katja:

Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch de stap heb genomen!

Katja wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Katja

De linkerfoto’s zijn eind 2017 gemaakt. Ik zat in een moeilijke periode en zorgde niet goed voor mezelf. Ik wilde me niet meer ongemakkelijk voelen in mijn eigen lijf en vond daarom dat de knop om moest.

Ik viel al snel wat kilo’s af, maar ik kon totaal niet genieten van de progressie die ik maakte. Ik was ontzettend streng en verbood mezelf van alles. Toen ik Personal Body Plan tegenkwam wist ik niet of het wel iets voor mij was. Ik studeer geneeskunde en betwijfelde of het wel in mijn drukke leven zou passen. Maar wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch de stap heb genomen!

De rechterfoto’s zijn nu, in 2019. Ik heb de goede mindset gevonden en zit lekkerder in mijn vel dan ooit! Ik ben dol op taarten en koekjes bakken en kan daar nu ook echt van genieten. Ik sta met plezier in de sportschool, ondanks mijn drukke en onregelmatige werktijden. En bovenal heb ik geleerd om te genieten van het proces!

Nu ben ik Personal Body Coach en hoop ik anderen ook te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Als ervaringsdeskundige, en met mijn kennis als bijna afgestudeerd arts, leer ik je graag hoe jij ook gebalanceerd en met liefde voor jezelf en je lichaam kunt zorgen.⠀

— Katja

Het plan van Katja

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.