Eva (27):

Ik ben 15 kilo afgevallen!

Eva wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eva

Eigenlijk zolang ik het mij kan herinneren ben ik al onzeker over mijn lichaam. Ik ben nooit slank geweest. Ik was altijd een gezellig propje. Meerdere keren ben ik veel kilo’s afgevallen, maar ook meerdere keren kwamen deze er allemaal weer aan!

Toen in maart de weegschaal 84 kilo aangaf, wist ik het zeker: dit wil ik nooit meer! Samen met mijn vriend heb ik me ingeschreven voor Personal Body Plan. Het was een echte eye-opener. Voordat ik begon stopte ik namelijk echt teveel eten in mijn mond.

Inmiddels zit mijn eerste half jaar er bijna op en ben ik 13 kilo afgevallen! Niet alleen dat: ik voel me fitter en fijner in mijn lichaam. Daarnaast geniet ik nog steeds van wijn en lekker eten, maar met mate. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar het komende jaar ga ik hier nog aan werken!

Ik kan het iedereen aanraden, begin liever vandaag dan morgen. Een grote shout-out naar mijn lieve Personal Body Coach Mandy Oomens. Ze is een grote steun in dit proces!

Mandy is heel erg betrokken. Ze geeft mij advies, steunt mij en motiveert mij om door te gaan. Elke week deelt ze leuke recepten, toepasselijke artikelen of andere dingen die relevant kunnen zijn voor mij. Een aanrader!!

— Eva

Het plan van Eva

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.