Kathleen (38):

Ik ben zo trots op mijn resultaat en ben hierdoor nog gemotiveerder om door te gaan

Kathleen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kathleen

De weegschaal is nooit mijn beste vriend geweest en ik was eigenlijk altijd nét iets te zwaar. In 2018 ging de knop om. Ik ging wandelen en sporten en ben toen op eigen kracht 15 kilo afgevallen. Ik woog toen 65 kilo en zat qua gewicht goed in mijn vel.

Maar eigenlijk wist ik niet goed wat ik nou eigenlijk aan het doen was in de sportschool. Ook qua voeding deed ik eigenlijk maar wat. Toen ik me hierin ging verdiepen werd het juist nog ingewikkelder.

Langzaam kwamen er ook weer wat kilo’s bij en voelde mezelf schuldig hoe had ik het weer zo ver kunnen laten komen. Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje en besloot dat ik voor de coaching wilde gaan. Die stok achter de deur heb ik gewoon nodig.

Wat ik ook super fijn vind is dat ik over voeding en de trainingen alles kan vragen en je niet zelf alles op Google hoeft uit te vogelen. Ik weet nu zeker dat ik deskundig advies krijg van mijn coach.

Ik ben zo trots op mijn resultaat en ben hierdoor nog meer gemotiveerd om door te gaan. Ik voel mijn lijf sterker worden en voel mezelf groeien in de trainingen en dat geeft een kick dat je als 38-jarige moeder gewoon nog fit kunt zijn.

Het klinkt weer super afgezaagd, maar het is écht een manier van leven. Ik ben er nu achter dat het eigenlijk niks met gewicht te maken heeft. Het gaat erom dat je gezond leeft en je lichaam er gezond en sterk mee maakt!

— Kathleen

Het plan van Kathleen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kathleen

Marie-Louise Hoyer (55)

4.74 / 5

355 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.