Julia (18):

Personal Body Plan helpt mij heel veel met het behalen van mijn doelen

Julia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Julia

Ik ben begonnen met Personal Body Plan omdat ik me heel onzeker voelde over mijn lichaam. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde me graag goed voelen.

Nu ik begonnen ben, eet ik nog steeds een pizza in het weekend en drink ik een wijntje erbij. Het voelt niet als een ‘dieet’. Het voelt als normaal eten en ik heb zoveel meer inzicht in voeding gekregen.

Mijn Personal Body Coach Tamara Petrus (@tamarapetrus) helpt me altijd als ik vragen heb en ik vind het heel fijn dat zij mijn coach is!! Soms heb ik ook wat downs, maar dat is logisch en die heeft iedereen. Ze heeft me veel inzicht gegeven in eten en ik let nu vaak op wat ik pak in de supermarkt en wat er allemaal in zit.

Mijn resultaten geven me nog meer motivatie om door te gaan. Personal Body Plan helpt mij heel veel met het behalen van mijn doelen!

— Julia

Het plan van Julia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Julia

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.