Mark (29):

Juist nu geniet ik veel bewuster

Mark wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mark

Sporten deed ik altijd al veel. Na een aantal blessures was ik echter behoorlijk uit vorm en ik kon wel wat extra hulp gebruiken. Ik begon met mijn Personal Body Plan, tegelijkertijd met mijn vriendin. Komende zomer gaan we namelijk trouwen, dus aan motivatie geen gebrek.

Ik heb erg getwijfeld om te starten met Personal Body Plan, maar het is de beste beslissing ooit geweest. De trainingen zijn heel afwisselend en op het gebied van voeding heb ik veel geleerd van mijn Personal Body Coach Kay Smeets. Ik let nu veel meer op wat ik binnenkrijg en toch heb ik niet het idee dat ik veel moet laten. Ik ga nog steeds af en toe uit eten en ik drink in het weekend nog steeds een biertje. Juist nu geniet ik hier veel bewuster van.

Inmiddels zijn mijn vriendin en ik 12 weken bezig met ons plan. Ik ben onwijs trots op het resultaat dat we beide in deze korte periode al hebben bereikt. Als we ’s avonds een keer geen zin hebben om te trainen, slepen we elkaar mee naar de sportschool.

Komende zomer zijn wij in ieder geval de beste versie van onszelf!

— Mark

Het plan van Mark

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mark

Kay Smeets (29)

4.12 / 5

1109 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.