Joyce (34):

Nu 7 maanden verder heb ik mijn streefgewicht behaald en ben ik 13 kilo afgevallen

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Eigenlijk is mijn gewicht al een jarenlange strijd. Ik ben een ware jojo. Vorig jaar woog ik op mijn zwaarst met zo’n 93 kilo. Dit merkte ik ook steeds meer tijdens het voetballen en hiken; het koste me extra veel inspanning.

Toen ik tijdens een hike in Noorwegen helemaal kapot de top bereikte wist ik dat ik er echt wat aan moest gaan doen. Ik ging weer meer letten op mijn voeding en ging meer sporten.

De eerste kilo’s verdwenen, maar de verleidingen bleven. Zo houd ik van een biertje drinken en ik ben ook best een lekkerbek wat eten betreft. Ik bleef hangen rond de 87 kilo en mijn zelfbeeld werd ook steeds negatiever.

De coronatijden braken aan. Een tijd van thuiswerken en geen sporten zoals voetbal meer. Om mij heen hoorde ik mensen praten over de coronakilo’s die er aan vlogen. Dat was iets wat ik echt wilde voorkomen. Zeker omdat ik al te zwaar was.

Een aantal jaren geleden was ik ook al meerdere kilo’s verloren met behulp van Personal Body Plan. En aangezien er nu ook een optie is met thuissporten, besloot ik weer te starten.

De basis kende ik al, maar het hebben van een Personal Body Coach is voor mij de stok achter de deur die ik zo hard nodig heb. In Natascha vond ik de coach die mij steunt, aanmoedigt en inspireert.

Het sporten is geen straf en ook het letten op mijn voeding is niet zo lastig meer als in het begin. Nu 7 maanden verder heb ik mijn streefgewicht behaald en ben ik 13 kilo afgevallen.

Ik voel me al veel fitter en wanneer ik mezelf in de spiegel bekijk verschijnt er een lach op mijn gezicht en dat is lang geleden! Iedereen die het moeilijk vindt om het alleen te doen kan ik Personal Body Plan ten harte aanbevelen!

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Natascha Binnendijk-Heyer (51)

4.68 / 5

465 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.