Joyce (26):

Het is heel leuk om te zien wat ik kan bereiken, zelfs met blessures

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Dik heb ik mezelf nooit gevonden, maar vroeger had ik een topsport lijf waar ik trots op was. Mijn rugblessure en gebrek aan motivatie hielden me tegen om weer de beste versie van mezelf te worden. Ik had al eerder Personal Body Plan gedaan en was zelf ook Personal Body Coach, maar ik wilde nu vooral tips hoe ik mijn motivatie kon behouden.

Daarom begon ik weer met een nieuwe periode Personal Body Plan. Met de steun van Personal Body Coach Kirsten Hoogendoorn en een op maat gemaakt trainingsschema, dat bij mijn lijf past, kreeg ik weer plezier in het trainen. Zo fit als ik vroeger was, hoeft niet meer, maar het is wel heel leuk om te zien wat ik nog kan bereiken. Zelfs met blessures en belemmeringen!

Door Kirsten haar begrip voor mijn blessure kan ik mezelf er ook beter bij neerleggen dat het af en toe niet gaat zoals ik wil. In plaats van daardoor opgeven focus ik me nu op volgende keer beter.

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4835 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.