Joyce (24):

Het fijnste aan Personal Body Plan is dat je leert hoe je kunt blijven genieten

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Ik had Personal Body Plan al vaker voorbij zien komen op Facebook, maar ik ben mijzelf er pas echt in gaan verdiepen toen een vriendin er mee bezig was. Pas toen heb ik mij ingeschreven.

Personal Body Plan is nu voor mij de stok achter de deur. De maandelijkse metingen motiveren enorm, want je wilt natuurlijk zien dat je resultaat behaald. In het begin was ik zoekende wat het beste werkt voor mij, aangezien ik onregelmatige werktijden heb.

Dankzij mijn Personal Body Coach Loes Cornelissen (@loescrnlssn) en al haar fijne tips is het ons samen gelukt om er inderdaad echt een lifestyle van te maken. Ik had mij geen fijnere coach kunnen wensen. Loes komt altijd met ontzettend fijne tips, is meedenkend en motiveert enorm. Ook wanneer je even een dipje hebt, staat zij voor je klaar om er weer tegen aan te gaan.

Nog steeds ga ik graag (en soms ook vaak) uiteten, maar dit is allemaal prima te combineren door er van te voren rekening mee te houden. Ik voel mij fitter en ben veel bewuster van wat ik eet. Ook heb ik meer discipline gekregen.

Het fijnste aan Personal Body Plan is dat je leert hoe je kunt blijven genieten. Met een streng dieet of voedingsschema kan dit vaak niet of weet je niet precies hoe het moet. Het is nu april en mijn Personal Body Plan loopt tot eind december. Ik kijk nu al uit naar mijn resultaat tegen die tijd.

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.