Joyce (33):

Meedoen aan Personal Body Plan was de beste beslissing ooit!

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Na mijn burn-out was ik ruim 15 kilo aangekomen. Omdat ik tijdens mijn burn-out steeds dikker werd, was ik ook nog eens super ongelukkig met mijn lichaam.

Nadat ik mijn burn-out had overwonnen, wilde ik ook weer naar mezelf kunnen kijken in de spiegel. Mijn vriend had over Personal Body Plan gehoord en vond dat ik me aan moest melden. Ik zag alle progressie foto’s en dacht eigenlijk dit gaat mij nooit lukken. Maar wie niet waagt wie niet wint.

Dus toch wel met lood in mijn schoenen melde ik mezelf aan voor een half jaar en begon ik vol goede moed aan de betere versie van mijzelf! Na de eerste 4 weken kwam het eerste progressie moment en ik was zo blij!

Elke week ging ik mezelf een stuk beter voelen en als ik nu in de spiegel kijk ben ik zo onwijs trots op hetgeen wat ik heb bereikt. Kleding kopen was nog nooit zo leuk!

Samen met mijn Personal Body Coach Lisa Minjon heb ik het onmogelijke bereikt. Lisa is mijn rots is de branding. Ze helpt me met alles en fluit me terug als ik te perfectionistisch voor mezelf ben! Zonder haar weet ik niet of ik dit had bereikt.

Daarom heb ik in december besloten om mijn plan met een jaar te verlengen! Want er bestaat altijd een betere versie van jezelf. En wat ik nu heb geleerd is dat ik alleen het beste wil voor mezelf! Meedoen aan Personal Body Plan was de beste beslissing ooit!

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

831 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.