Joy (25):

Ik ben 15 kilo kwijt!

Joy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joy

Net als vele anderen volgde ik Personal Body Plan al een tijdje op Instagram. Ik was in het verleden zelf al eens ruim tien kilo afgevallen, maar die kilo’s kwamen er net zo hard weer aan. Ik sportte bijna niet en lette totaal niet op wat ik at. Drie zakken chips in de week was geen uitzondering.

Toen ik op een gegeven moment weer eens op de weegschaal ging staan, schrok ik heel erg van het getal. Daarom heb ik me opgegeven voor Personal Body Plan, want als anderen het konden, dan kon ik het ook. Er moest namelijk echt wat veranderen!

In februari ben ik begonnen en ik ben vijftien kilo en heel wat cm’s kwijt! Ik zit beter in mijn vel, heb véél meer energie en ik vind sporten nu gewoon leuk! Maar het belangrijkste? Ik heb een levensstijl gecreëerd die bij mij past en die ik kan volhouden. Geen gekke diëten, maar doen wat werkt voor jóu.

Mijn eigen reis heeft me geïnspireerd om zelf mensen te helpen met het worden van de beste versie van zichzelf. Daarom heb ik besloten om me aan te melden als coach! Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het vervolg van mijn Personal Body Plan, want daar stop ik zeker nog niet mee!

— Joy

Het plan van Joy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.