Josephine (28):

Ik respecteer mezelf nu opnieuw fysiek en mentaal

Josephine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Josephine

Ik was een “beetje” de weg kwijt en was niet lief voor m’n lichaam en geest. Ik at en ik zat, terwijl ik vroeger heel actief was. Daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in.

Samen met mijn Personal Body Coach Frank Boom heb ik de weg teruggevonden. Nu kan ik zeggen dat ik mezelf opnieuw fysiek en mentaal respecteer, m’n grenzen kan aangeven en de controle ook kan loslaten, zonder dat de balans overslaat.

En dat laatste is iets waarvan ik dacht dat ik nooit ging kunnen, echt. Nooit. Ik ben ongelooflijk trots op m’n lichaam en da’s fijn. Wat echter nog 1000 keer beter en mooier aanvoelt, is dat ik mezelf graag terugzie en daarnaar handel.

Oh ja, soms ga je keihard op je bek. In de voorbije vijf maanden heb ik geleerd dat dat de momenten zijn dat je aan het groeien bent, dus nu ben ik zelfs dáár dankbaar voor.

Frank is mijn steun en toeverlaat en kalmeert mij wanneer nodig. Hij leert mij vooral dat het echt oké is om eens wat minder te doen, wat liever te zijn voor jezelf, wat meer te rusten en gewoon voor jezelf te zorgen. Want daar draait het toch om hé.

— Josephine

Het plan van Josephine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.