Jorn (28):

Ik heb nu meer energie en een goed ritme

Jorn wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jorn

Jarenlang ging mijn gewicht als een jojo op en neer. Daardoor was ik niet tevreden met hoe ik eruitzag. Het was tijd voor veranderingen!

Sporten deed ik al, maar zonder duidelijk doel. Via Instagram zag ik de voor en na foto’s van Personal Body Plan altijd voorbijkomen. Toen dacht ik; dit kan ik ook en ik schreef me in.

Ik koos Floor Slabbers (@floorslabbers) als mijn Personal Body Coach. Floor heeft veel kennis en heeft veel bruikbare tips om verder te komen met sporten en voeding. Met haar positieve instelling vind ik de coach momenten gezellig en is het easy om eerlijk te zijn.

Dankzij Floor en Personal Body Plan heb ik meer energie en heb ik nu een ritme opgebouwd binnen mijn onregelmatige werk rooster.

— Jorn

Het plan van Jorn

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jorn

Floor Slabbers (32)

4.65 / 5

226 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.