Jorijn (35):

Personal Body Plan is de beste keus die ik ooit heb gemaakt!

Jorijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jorijn

Ik heb altijd al een schommelend gewicht gehad en ik heb verschillende diëten geprobeerd. Maar nooit hield ik het behaalde resultaat vast. Gedurende mijn eerste zwangerschap was ik heel veel aangekomen en ik wilde toen een blijvend resultaat.

Ik kwam terecht bij Personal Body Plan en het is de beste keus die ik ooit heb gemaakt. Het vraagt zeker wat van mijn doorzettingsvermogen, want het gaat niet vanzelf. Ik ben mezelf vaak tegengekomen, maar ik heb elke keer weer de motivatie gevonden om verder te gaan. Ik ben inmiddels bijna vier jaar bezig en ben nog steeds niet uit geleerd.

Dankzij mijn oude Personal Body Coach Bianca Schrader en mijn huidige Personal Body Coach Marjolein ben ik waar ik nu sta. Zonder hen had ik het niet volgehouden. Marjolein heeft het bizarre vermogen om precies door te hebben in welke fase ik me bevind en de juiste woorden te gebruiken om me te motiveren en op te peppen.

— Jorijn

Het plan van Jorijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jorijn

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2709 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.