Jordi (29):

Door het volgen van Personal Body Plan voel ik mij weer veel energieker

Jordi wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Jordi

Alweer een aantal jaar terug ben ik voor het eerst met Personal Body Plan begonnen. Voor mij was dit een hele leerzame periode met mooie resultaten. Dit heb ik een tijdje volgehouden, waarna ik zelf verder ben gegaan. Maar ik merkte dat ik toch de structuur mistte.

Inmiddels ben ik weer begonnen met Personal Body Plan en ben ik zelf ook Personal Body Coach geworden. Ik vond dat het tijd was om mijzelf weer op scherp te zetten en weer de juiste weg in te slaan.

Door het volgen van Personal Body Plan voel ik mij weer veel energieker. Zeker in deze tijden is het belangrijk goed voor je gezondheid te zorgen. Door het plan kom ik aan al mijn dagelijkse behoeftes en de trainingen geven mij weer een enorme motivatieboost.

Door alles bij te houden, kan ik precies zien wat ik de week ervoor heb gedaan. Zo kan ik elke week weer een stapje bijzetten. Ook het tracken van de voeding heeft mij weer op mijn plaats gezet. Al deze hulpmiddelen hebben ervoor gezorgd dat dit na 9 weken mijn resultaat is.

— Jordi

Het plan van Jordi

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.