Jony:

Ik heb zelfvertrouwen gekregen en het is voor mij echt een levensstijl geworden. Geen gedoe, geen ingewikkeld dieet, maar een plan wat werkt voor mij

Jony wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jony

Daar sta ik dan! Na precies 1 jaar Personal Body Plan gevolgd te hebben is dit het resultaat. Ontzettend trots en nooit gedacht dat ik dit had kunnen bereiken. Nadat ik het eerste half jaar Fat Ripping gevolgd had, besloot ik dat ik het tweede half jaar bezig wilde zijn met spieropbouw. Daarom heb ik gekozen voor het Muscle Building plan.

Een mooie combinatie, eerst Fat Ripping en daarna Muscle Building. Ondanks dat de stapjes nu langzamer lijken te gaan, ben ik heel blij dat ik iedere vier weken progressiefoto’s heb gemaakt. Dan is het resultaat na zes maanden knallen toch wel echt weer zichtbaar!

Ik heb zelfvertrouwen gekregen en het is voor mij echt een levensstijl geworden. Geen gedoe, geen ingewikkeld dieet, maar een plan wat werkt voor mij en waarmee ik blijvend verder kan.

Op naar de volgende zes maanden. En zeker niet zonder mijn Personal Body Coach Sabine. Ze coacht mij nu alweer een jaar, en weet daardoor precies hoe ik denk, hoe ik ben en waar mijn ‘zwakke’ plekken zitten. Hierdoor kan ze mij de juiste tips en tricks geven waardoor ik beter mijn doelen kan bereiken. Ik ben echt blij met deze topper!

— Jony

Het plan van Jony

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jony

Sabine Karabocek (39)

4.68 / 5

1132 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.