Jolien (29):

In 20 weken ben ik toch al mooi 10 kilo kwijt

Jolien wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jolien

Daar zat ik dan, de coronaperiode was net begonnen, de sportscholen net gesloten en ik was in de voorgaande jaren ruim 20 kg aangekomen. Het was tijd voor verandering, maar hoe?

Personal Body Plan volgde ik al een tijdje op Instagram en de foto’s en verhalen spraken me zeker aan… maar ik ging er altijd vanuit dat ik zo’n resultaat toch niet zou bereiken.

Ik heb helemaal geen tijd om continue in de keuken te staan, of veel te sporten. Ik werk meer dan 40 uur per week, wil mijn familie en vrienden zien en mijn huis maakt zichzelf helaas niet schoon…

Toch wilde ik terug naar mijn oude gewicht van jaren geleden. Gewoon weer fit en gezond zijn. Dus heb ik me eind april ingeschreven en wat een succes.

Ik heb helemaal niet het idee dat ik veel bezig ben met voeding en trainen, maar in deze 20 weken ben ik toch al mooi 10 kilo kwijt! Ondanks mijn drukke agenda lukt het me prima om mijn nieuwe levensstijl in te passen en ben ik een stuk fitter en voel me veel gezonder!

Mijn Personal Body Coach Edwin Kamp (@kampedwin) begrijpt hoe het is om een drukke baan en druk bestaan te hebben en wat dit voor uitdagingen met zich meebrengt. Hij coacht me, geeft me tips en wijst me vooral op alles wat ik al heb bereikt in de afgelopen weken.

Waar ik zelf vaak vrij kritisch ben, geeft hij aan hoe goed ik het eigenlijk doe en zorgt echt dat ik dit ook zie en voel. Superfijn want dit motiveert mij om elke week weer een resultaat te willen boeken!

— Jolien

Het plan van Jolien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jolien

Edwin Kamp (30)

4.59 / 5

403 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.