Joey (33):

Het is erg prettig om een stok achter de deur te hebben

Joey wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Joey

Na een zoektocht van elf jaar ben ik erachter gekomen wie mijn biologische vader was. Dit gaf mij de duidelijkheid over mijn afkomst en toen kon ik eindelijk verder met mijn leven. Ik voelde mij opgeklaard en bevrijd van mijn verleden.

Maar toen ik daarna in de spiegel keek, vond ik dat ik mijn lichaam de afgelopen twee jaar had verwaarloosd. Ik vond dat mijn mentale staat niet overeenkwam met wat ik in de spiegel zag. Ik ben toen met Personal Body Plan begonnen en het resultaat kun je op de foto’s zien. Ik zit nu letterlijk lekkerder in mijn vel zowel fysiek als mentaal.

Mijn Personal Body Coach Maikel Hille is hierbij erg belangrijk geweest. Hij heeft mij de afgelopen 12 weken voorzien van steun en tips. Het is erg prettig om een stok achter de deur te hebben die je bijstuurt waar nodig. Ik ben ontzettend blij met hem als coach en kan hem iedereen aanbevelen.

— Joey

Het plan van Joey

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joey

Maikel Hille (39)

4.61 / 5

680 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.