Joey (28):

Door Personal Body Plan is het mij gelukt om mijn doel te bereiken

Joey wilde aankomen en sterker worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Joey

De afgelopen jaren heb ik veel moeite gehad met aankomen, niets werkte. Daarom hoopte ik dat Personal Body Plan mij zou kunnen helpen om mijn doelen te bereiken. Het afgelopen halfjaar ben ik 11 kg aangekomen. Hatseflats!

Vervolgens was het mijn doel om droog de zomer in te gaan. Ik had moeite met aankomen en spiermassa te ontwikkelen. Door Personal Body Plan is het mij gelukt om mijn doel te bereiken en door middel van mijn verhaal hoop ik jullie te inspireren het zelfde te doen.

Mijn Personal Body Coach Jeffrey Goos (@jeffreygoosptc) is niet alleen mijn coach, maar ook mijn maatje. Het maatje waar je alles mee bespreekt en die je ook af en toe even terugfluit. We zijn samen één team en hebben samen hetzelfde doel. Dus huppake, niet lullen maar trainen!

— Joey

Het plan van Joey

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joey

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3235 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.