Joelle (30):

Ik ben blij met mijn progressie, maar ik ben er nog lang niet

Joelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joelle

Ik was in juli op vakantie en lag in bikini, languit op het strand. Ik genoot van de mensen om mij heen, maar schrok wel hoe ik er zelf uitzag. Waarom had ik het weer zover laten komen? Toen besloot ik Personal Body Plan na de vakantie weer op te pakken.

Na de vakantie moest ik wel echt de knop omzetten, bewust leven en weer balans creëren. Inmiddels ben ik vier weken bezig, maar zit ik al veel lekkerder in mijn vel. Ik heb een stok achter de deur en ben bewust bezig met mijn voeding. Jeff is een fijne Personal Body Coach die mij een schop onder mijn kont geeft. Niet janken, maar luisteren! I need that! Wat wil je nog meer?

Het is voor mij wel next level om mijn progressie te delen, maar wellicht krijg ik hier nog meer motivatie van. Ik ben nog niet waar ik zijn wil, maar de eerste stap is gezet! Op naar (een voor mij) nog betere progressie! Wie zie ik in de hub?

— Joelle

Het plan van Joelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joelle

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3302 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.