Jim (29):

Ik ben erg blij met wat ik in een half jaar heb bereikt

Jim wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Jim

Voordat ik met Personal Body Plan begon, was ik al een jaar of vier aan het sporten in de gym. Ik had altijd een doel voor ogen, maar het lukte mij niet om dit te bereiken.

Daarop besloot ik om het internet op te gaan en te kijken of ik meer informatie kon vinden om mijn gedroomde lichaam te krijgen. Hier kwam ik al snel uit bij Personal Body Plan.

Na een aantal keer ‘bijna’ aangemeld te hebben, heb ik toch besloten deze stap te nemen. Nu ik terugkijk ben ik blij met wat ik bereikt heb, vooral op het gebied van voeding.

Ik ben zeer blij met de hulp van mijn Personal Body Coach Lisa Minjon (@lisaminjon). Zij heeft mij geholpen om de juiste weg in te slaan richting mijn droomlichaam. Ze hielp me met de trainingsschema’s goed uitvoeren en had goede tips over voeding.

Ik wil nog een aantal maanden bouwen en Muscle Building blijven volgen, waarna ik mijn vetpercentage omlaag wil gaan krijgen en zoveel mogelijk van mijn spiermassa wil behouden

— Jim

Het plan van Jim

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jim

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

871 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.