Jill (30):

Ik ben in twee jaar tijd tien kilo spier aangekomen

Jill wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Jill

Met de billen bloot! Ik doe nu precies twee jaar Personal Body Plan. Toen ik het vandaag met mijn Personal Body Coach Rufus Corver over mijn resultaten had, was ik eigenlijk best trots.

Ik ben in twee jaar tijd tien kilo spier (!) aangekomen en heb ondertussen zo’n ander lichaam gekregen. En omdat je niet heel vaak ervaringen hoort van vrouwen die spieropbouw doen dacht ik: ik ga het gewoon delen! Ik vind het fascinerend hoe het lichaam te shapen is en I love the proces.

Ik voel mij steeds sterker worden en ik vind dat een heerlijk gevoel. Helemaal nu ik zelf als Personal Body Coach aan de slag ben, vind ik het super tof om ook mijn ervaringen als vrouw met spieropbouw te kunnen delen.

Ik ben nog zeker niet waar ik wil zijn, maar ook van de tussentijdse progressie moet je genieten en dat leer ik steeds meer. #summerbodiesaremadeinwinter

Mijn Personal Body Coaches zijn heel belangrijk geweest voor mij. Het eerste jaar heb ik geknald met coach Tessa Benda en nu al een jaar met Rufus Corver. We gaan voorlopig nog lekker door met bouwen.

— Jill

Het plan van Jill

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jill

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

868 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.