Jessica (31):

Ik trouw maar 1 keer, dus dan trouw ik op mijn zelfverzekerdst!

Jessica wilde fit worden voor haar bruiloft en volgde daarom Wedding

Het verhaal van Jessica

Nadat ik ten huwelijk was gevraagd en we een datum hadden geprikt, lukte het me niet om de laatste kilo’s er af te krijgen. Ik wilde graag fit trouwen, dus heb me aangemeld voor het Personal Wedding Plan. Ik had voorheen een beetje weerstand, omdat ik niet wilde dat mijn hele leven over voeding en fitness zou gaan.

Dit is me echt reuze meegevallen en ik kreeg zelfs een neurotische tic om elke dag de les te lezen en alles ingevuld te hebben. Ik ben me veel bewuster geworden van alle voedingsmiddelen en macro’s.

Ik werk veel en onregelmatig, waardoor het soms lastig was om een structuur te vinden. Gelukkig had mijn Personal Body Coach Nynke hier goede tips voor. Rondom de hectiek van onze droomdag was het soms lastig, maar niet onmogelijk.

Mijn lieve Personal Body Coach Nynke heeft me erg geholpen om door te zetten wanneer het me even allemaal te veel werd. Ze bleef vertrouwen in mij houden! Ik heb gestraald zoals ik wilde en door Personal Body Plan is het gelukt om die geweldige dag supér lekker in mijn vel te zitten. Mijn doel is bereikt, een doel om nooit meer te vergeten! Dankjewel!

— Jessica

Het plan van Jessica

Wedding

Speciaal voor mannen en vrouwen om fit te worden voor de bruiloft

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.