Jessica (48):

Ik zit lekker in mijn vel en voel me super

Jessica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessica

Al enige tijd liep ik met de gedachte rond om af te gaan vallen. Maar hoe moest ik beginnen? Door foto’s van de resultaten van mijn kaptster werd mijn aandacht gevestigd op Personal Body Plan. Wat een resultaten had zij gehaald! Dat wilde ik ook.

Vrij snel daarna ben ik gestart met Personal Body Plan. Nu ik een tijdje bezig ben, heb ik geleerd om mijn maaltijden goed in te delen. En ja, ik heb ook wel eens een dag dat het niet zo lekker gaat, maar ik accepteer het nu en weet dat ik de volgende dag weer door kan pakken.

Met de trainingen gaat het ook lekker en ik ben blij met het gevarieerde aanbod. Ik was bang met deze lockdown minder te gaan doen maar ik heb zelfs mijn trainingsschema hoger laten zetten. Ik train nu 5 dagen in de week.

Ik zit lekker in mijn vel en voel me super. Ik ben klaar om een nieuwe uitdaging (start van studie en nieuw werk per 1 februari) aan te gaan en door te gaan met waar ik nu al zo lekker mee bezig ben.

Dank ook aan mijn beide coaches, Bart (@bodyplanb) en Kevin (@kevin.hoogenboom) voor alle tips en tricks die ik van ze heb gekregen en krijg. Kevin je weet me te motiveren als ik in een dip zit en geeft me die schop onder mijn kont als dat nodig is. Dank daarvoor.

— Jessica

Het plan van Jessica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jessica

Kevin Hoogenboom (29)

4.72 / 5

427 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.