Jessica (29):

Ik heb de nodige handvatten gekregen om aan mijn doelen te werken!

Jessica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessica

Voor ik met Personal Body Plan begon, volgde ik het al maanden op Instagram. Ik kon eerst niet geloven dat er zulke resultaten konden worden behaald. Maar toch knaagde er iets en wilde ik dat ook.

We waren nog op vakantie en toen heb ik me aangemeld! Ik wou toch wel eens van de laatste (zwangerschaps) kilo’s af! En met in het achterhoofd dat we in juni gaan trouwen. Ik wilde daar als de beste verste van mijzelf staan!

Ik heb de nodige handvatten gekregen om daaraan te werken. Ik zit nu zelfs in een luxepositie dat ik mijn doel al heb behaald en niet meer kwijt mag raken, anders pas ik de jurk niet meer! Daarom heb ik van mijn Personal Body Coach Kirsten een nieuw calorie budget gekregen, waarmee ik op gewicht blijf.

Verder heeft ze me de nodige handvatten gegeven, vooral qua voeding wat belangrijk is. Maar dat ook zeker dat drankje en hapje kan in het weekend of op een verjaardag. Zolang je je daarna maar weer herpakt.

— Jessica

Het plan van Jessica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.