Jens (29):

Het zal heus af en toe nog moeilijk zijn, maar dit is een lifestyle die ik fijn vind en goed kan volhouden

Jens wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Jens

Ik was al een tijdje flink aan het trainen, maar behaalde helaas weinig resultaat. In december ben ik begonnen met Personal Body Plan, met het idee dat als ik december aan kan, ik elke maand moet aankunnen.

De eerste periode ben ik bezig geweest met mijn vet te verbranden. Door de app en mijn Personal Body Coach Peter Derksen werkte ik goed gemotiveerd. Al snel zag ik resultaat.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in wat je moet eten. In het begin dacht ik dat alleen eiwitten belangrijk waren, maar door Personal Body Plan heb geleerd dat er meer voedingsstoffen belangrijk zijn.

Ik hou van feestjes en zelfs dit kan ik blijven doen en toch nog resultaat boeken. Nu zit ik in een spieropbouwfase en mag ik meer eten. Alhoewel ik meer eet moet ik alsnog opletten dat ik de goede dingen eet, maar dit ervaar ik juist als een mooie uitdaging.

Nu ben ik 12 weken bezig en ik ga dit zeker nog lang volhouden! Het zal heus af en toe nog moeilijk zijn, maar dit is een lifestyle die ik fijn vind en goed kan volhouden.

— Jens

Het plan van Jens

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jens

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

897 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.