Jennifer:

Mijn visie is nu compleet veranderd.

Jennifer wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jennifer

Geregeld zag ik verschillende advertenties van Personal Body Plan voorbij komen op Instagram, maar heb ik pas de knoop echt durven doorhakken toen ik na zes maanden reizen terug in Nederland was.

Aan sporten heb ik nooit een hekel gehad, maar wel aan het feit dat ik hier nooit echt resultaat in zag. Zo kon ik gerust 2 uur lang een cardio-training doen en waren in mijn ogen de gewichten bedoeld voor de mannen. Deze visie is nu compleet veranderd.

Ik train nu drie keer per week hooguit een uurtje, en doe nog altijd elke training met plezier. Het eten was voor mij een wat grotere uitdaging, maar inmiddels weet ik het verschil tussen vullen en voeden, met dank aan mijn Premium Coach Kirsten Franken. Ondanks dat Personal Body Plan qua eten niets verbiedt (wat héél fijn is), heb ik geleerd bewust te eten en te genieten.

— Jennifer

Het plan van Jennifer

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.