Jennifer:

Ik sta ondertussen lekker zelfverzekerd tussen al het manvolk in de gym

Jennifer wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jennifer

Mijn voornaamste doel was weer fit worden. Ik zat niet lekker meer in mijn vel, waardoor ik ook minder plezier had in het sporten.

De voorbije maanden waren een erg leuke periode samen met mijn fantastische (écht fantastische) Premium Coach Eva! Eva geeft praktische tips hoe ik mijn voeding beter kan doen en corrigeert mijn trainingstechniek. Zo sta ik ondertussen lekker zelfverzekerd tussen al het manvolk in de gym, ik weet welke oefening ik doen en waarom ik hem doe.

Wanneer ik de motivatie even kwijt ben, weet ze me steeds weer terug op het goede spoor te brengen. Na enkele maanden voel ik me nu veel beter in mijn vel, en zijn de trainingen in de gym mijn nieuwe hobby geworden waar ik ten volle van geniet. Ik kijk enorm uit om samen met mijn coach deze weg naar de fitste versie van mezelf verder te zetten.

— Jennifer

Het plan van Jennifer

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.