Jenna (32):

Ik voel me nu fitter, aantrekkelijker en vooral zelfverzekerder

Jenna wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jenna

Tien maanden geleden was ik er klaar mee. Na een zwangerschap was ik in twee jaar tijd 10 kilo aangekomen. Wat ook niet hielp was mijn neiging om snel een zak chips open te trekken. Ik wilde terug naar hoe ik was voor de zwangerschap.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje via Instagram en besloot me in te schrijven. Mijn doel was om 10 kilo kwijt te raken maar nu, 10 maanden verder, ben ik al 18 kilo afgevallen! Voor mij is het inzicht in wat ik dagelijks in mijn mond stop dé manier gebleken om af te vallen.

Mijn Personal Body Coach Mandy Oomens (@mandyoomens) is een topper. Ze denkt mee als ik ergens tegenaan loop, ze spreekt me erop aan als ik in een dipje zit en ze is supertrots als ik weer een goede meting achter de rug heb. Ze is professioneel, direct, eerlijk, open en gezellig. Ik zou haar niet meer kwijt willen. Ik voel me nu fitter, aantrekkelijker en vooral zelfverzekerder!

— Jenna

Het plan van Jenna

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.