Iris (26):

Je kunt je doelen behalen als je ze maar haalbaar maakt en lief bent voor jezelf

Iris wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Iris

Doordat ik de resultaten van een vriendin zag, die al even bezig was met Personal Body Plan, was ik erg benieuwd naar wat het mij kon brengen. Afgelopen zomer zag ik een foto van mezelf in bikini en toen was ik om: ik schreef me in.

Ik hou enorm van chocolade, toetjes en andere caloriebommetjes, dus daar ging ik dan… Ik moet zeggen: het word je zeker niet gegeven. Maar bewuste keuzes maken als het om eten gaat, niet meteen denken dat het na een dag zondigen gedoemd is te mislukken en jezelf niets ontzeggen, werkt voor mij goed.

Door je eten in te voeren krijg je een duidelijk overzicht van je inname en inzicht in wat een portiegrote is. Daarnaast krijg je trainingsschema’s op maat, die geen uren duren, waardoor het leuk blijft en je echt even wilt knallen!

Je kunt het jezelf moeilijk maken door super streng voor jezelf te zijn en dingen onthouden, maar dan gaat het nooit een levensstijl worden. Beter zoek je uit wat werkt voor jou, in jouw tempo en ga je niet opeens op sla leven terwijl je dol op brood bent. Je kunt je doelen behalen als je ze maar haalbaar maakt en lief bent voor jezelf.

Eenn Personal Body Coach is ook belangrijk om langdurig resultaat te behalen. Chrissy Zijmers (@pbpcoach_chrissy) helpt mij enorm. Zowel om mijn doelen te behalen, maar ook om me te motiveren. Chrissy zorgt ervoor dat ik mijn doelen weer voor ogen heb en vraagt me of ik die hele chocoladereep nou echt zo nodig had… Ahum, nee.

— Iris

Het plan van Iris

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Iris

Chrissy Zijmers (33)

4.68 / 5

1770 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.