Lynn:

Je hebt maar één lichaam en één leven, en het is aan jou om te kiezen wat je er mee doet!

Lynn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lynn

Door Personal Body Plan heb ik geleerd om op een veel gezondere manier om te gaan met mijn eigen lichaam. Vroeger dacht ik vaak als ik uit eten ging; “Ik leef maar één keer en ik eet lekker waar ik zin in heb!”; om dan de dag erna extra te gaan compenseren door alleen maar cardio te doen en heel weinig te eten om zo al die extra calorieën van de dag ervoor te verbanden. Dit was niet alleen fysiek heel ongezond, maar mentaal word je daar zeker ook niet sterker van!

Ik heb op deze korte periode ook geleerd om te doen waar ik me zelf goed bij voel, en dat ook enkel en alleen voor mezelf te doen, niet om iemand anders te plezieren. Gelijk wat je doet, andere mensen zullen altijd een mening hebben daarover, of het nu goed of slecht is. Mede door mijn Personal Body Coach Nadine de Goed ben ik nu veel zelfverzekerder geworden en raken de meningen van anderen mij veel minder dan voorheen en zit ik ook gewoon beter in mijn vel. Ik ben ook echt heel blij dat ik een super lieve coach heb, ik voel gewoon dat zij dit met plezier doet en niks haar teveel is. De oprechte interesse die zij toont in de hele weg die ik afleg, geeft mij dat extra duwtje in de rug!  Verder kan ik alleen maar zeggen aan de mensen die twijfelen om zich in te schrijven : Je hebt maar één lichaam en één leven, en het is aan jou om te kiezen wat je er mee doet!

— Lynn

Het plan van Lynn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lynn

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.