Jasper:

Nu, een jaar later ben ik bijna 10 kilo lichter

Jasper wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jasper

Voordat ik met Personal Body Plan startte ging ik met enige regelmaat naar de sportschool. Vandaar ook dat ik wat sceptisch was aan de start het programma. Ik vond dat ik al best goed bezig was.

Maar ik merkte door een sportschema op maat en de aanpassing van mijn voeding snel verbetering. Nu, een jaar later ben ik bijna 10 kilo lichter en doe ik eindelijk wat ik al veel eerder had moeten doen: op zoek naar de beste versie van mijzelf.

Ik let goed op mijn voeding, drink véél minder alcohol en ga met plezier naar de gym. Dat voelt in alle opzichten goed! Deze manier van leven bevalt mij en daarom ga ik zeker door met Personal Body Plan. Op zoek naar nog een betere versie van mijzelf.

— Jasper

Het plan van Jasper

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jasper

Roel Blom (32)

4.84 / 5

1771 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.