Jarne (21):

Met Personal Body Plan heb ik echt mijn levensstijl veranderd

Jarne wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jarne

Voordat ik met Personal Body Plan begon had ik al een transformatie achter de rug. Ik was toen in 12 weken veel afgevallen, maar ik viel al snel weer terug in mijn oude patronen en kwam weer aan.

Met Personal Body Plan heb ik echt mijn levensstijl veranderd en ben ik niet meer bang dat ik terugval in oude patronen. Mijn Personal Body Coach Thom Harteveld (@thom.harteveld) helpt hier heel veel bij. Hij is een heel prettig klankbord om ideeën uit te wisselen en een stok achter de deur.

Mede daardoor voel ik mij veel beter en heb ik minder last van blessures. Met de kennis die ik nu heb wil ik anderen gaan insperren en motiveren om hetzelfde te gaan doen.

— Jarne

Het plan van Jarne

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.