Janine (27):

Personal Body Plan is goed vol te houden en ik geniet van het proces

Janine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Janine

In maart heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met Personal Body Plan. De helft van de kilo’s die ik eerder was kwijtgeraakt, zaten er helaas ook weer aan. Nu was ik op zoek naar een duurzame manier, zodat mij niet weer hetzelfde zou gebeuren.

Die manier heb ik met Personal Body Plan gevonden. Ik ben nu 24 weken bezig en het gaat hartstikke goed. Ik heb voor mijzelf meer structuur en een patroon gecreëerd wat betreft voeding.

Het is daardoor goed vol te houden en geniet ik ook van dit proces. Ik heb het gevoel dat ik weinig moeite hoef te doen, al zitten er soms wel mindere dagen tussen, iedere keer pak ik het ook zo weer op. Ik voel me nooit meer schuldig over wat ik eet.

Ik ben super tevreden over mijn Personal Body Coach Angeline Blom. Angeline motiveert enorm. Ze is altijd positief, ook als ik dat niet was. Ze ziet altijd progressie, als het niet lichamelijk is dan wel mentaal. Daarnaast ze reageert ze altijd supersnel.

— Janine

Het plan van Janine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Janine

Angeline Blom (31)

4.78 / 5

361 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.