Jaimy (34):

Ik voel mij fitter, heb meer energie en zit goed in mijn vel

Jaimy wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Jaimy

Ik ben begonnen met Personal Body Plan omdat ik een moeilijke tijd achter de rug had. Hierdoor begon ik meer te eten en uiteindelijk kwam ik in totaal acht kilo aan. Ieder pondje komt inderdaad door het mondje. Daardoor vond ik mijzelf niet meer mooi om te zien als ik in de spiegel keek.

Maar door Personal Body Plan heb ik zoveel geleerd qua voeding en hoe ik mijn gedrag kan aanpassen om mijn doelen te bereiken. Ik ben van mijzelf een echte Bourgondiër. Af en toe lekker uiteten vind ik heerlijk en dit kan gewoon nog steeds. Als je het maar in je eetpatroon aanpast.

Ik heb ook heel veel aan mijn Personal Body Coach Judith Fonteijne (@love2bfit.nl) gehad. Ze gaf mij zoveel goede tips. Als het wat minder ging, hielp Judith me weer op de been. Ze is echt een topcoach!

Al met al ben ik de afgelopen zes maanden acht kilo afgevallen en weer op mijn oude streefgewicht. Ik voel mij fitter, heb meer energie en zit goed in mijn vel. Ik ben superblij dat ik met Personal Body Plan begonnen ben en zal hier ook nog zeker mee doorgaan!

 

— Jaimy

Het plan van Jaimy

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jaimy

Judith Fonteijne (35)

4.63 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.