Jacqueline (45):

Een mooi en strak lichaam is natuurlijk geweldig, maar ik wil fit en mooi oud worden.

Jacqueline wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Jacqueline

Net als heel veel anderen heb ik Personal Body Plan lang gevolgd op Social Media. Na een vakantie waarvan ik met een rotgevoel over mijn gewicht was thuisgekomen hakte ik de knoop door.

Dit moest anders. Ik ben in maart 2015 begonnen met mijn eerste periode van Personal Body Plan. Het eerste half jaar ging met ups en downs, maar door keihard trainen en bewust op mijn voeding te letten had ik na 6 maanden een prachtig resultaat.

Daarna heb ik nog een paar periodes, zonder coach, mijn plan gevolgd. Dit ging best redelijk, totdat ik plotseling heel ziek werd. Ik was daardoor genoodzaakt te stoppen met trainen en me eerst volledig te richten op de Pijler Herstel.

Eind vorig jaar ben ik weer begonnen met een nieuwe periode, nu gesteund door mijn Personal Body Coach Kelly Selderijk. Mijn doelen waren dit keer heel anders. Een mooi en strak lichaam is natuurlijk geweldig, maar ik vertelde haar dat ik vooral fit en mooi “oud” wil worden, met balans als sleutelwoord.

Door mijn ziekte was ik even behoorlijk door dat altijd fitte lichaam teruggefloten en heb ik een hele zware, maar ook hele belangrijke en mooie les geleerd. Balans in voeding, training en vooral mindset; Lief zijn voor jezelf en goed voor jezelf zorgen. Meer is niet altijd beter.

Kelly steunt me daar geweldig bij. Ik word volgende maand 46 jaar en denk dat ik op dit moment op alle fronten in de beste vorm van mijn leven ben. Ik ben zo enthousiast geworden over Personal Body Plan, dat ik zelf Personal Body Coach ben geworden.

Ik vind het geweldig om mijn deelnemers te helpen en samen te werken aan de beste versie van zichzelf. Ik krijg er ontzettend veel energie van en ben hartstikke trots op ieder van hen.

 

— Jacqueline

Het plan van Jacqueline

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.