Naomi:

Ja ik eet nog steeds magnums en dat kan gewoon!⠀

Naomi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Naomi

Mijn gewicht en figuur zijn dingen waar ik altijd wel mee bezig was. “Diëten” hield ik nooit langer vol dan een paar weken. Ik schreef me in bij een sportschool maar had geen idee wat ik moest doen. Dus ging ik maar een uur cardio-en (wat ik godzijdank nooit meer hoef te doen). ⠀

Toen kwam ik via social media terecht bij Personal Body Plan. Maanden lang volgde ik alle resultaten en werd ik steeds enthousiaster. Tot ik op een dag besloot me ook in te schrijven. Een wereld ging voor me open. Termen waar ik nog nooit van had gehoord en een manier van trainen wat totaal buiten mijn comfortzone lag. Gelukkig had ik mijn lieve Personal Body Coach Kirsten die mij alle uitleg gaf en me door alle fasen heen kon motiveren. Het verbaasde me hoe goed ik alle trainingen kan inplannen naast mijn hectische baan en hoe makkelijk het voedingsplan vol is te houden.

Ik zit pas in week 12 en ben er nog lang niet, maar ik ben al heel trots op wat ik heb bereikt. En echt, als ik dit kan, kan iedereen het!

— Naomi

Het plan van Naomi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Naomi

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4836 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.